Cercar
Galeries Maldà
Contacte
Portaferrisa, 22
08002, Barcelona
info@galeriesmalda.cat
www.galeriesmalda.cat

ZONA PRIVADA

Zona Privada
Recuperar Contrasenya

ELS NOSTRES SOCIS

HISTÒRIA

GALERIES MALDÀ: UNES GALERIES COMERCIALS EN UN ÀNTIC PALAU DEL S. XVIII

Les Galeries Maldà situades al Barri Gótic, al Districte de Ciutat Vella, son les primeres Galeries Comercials creades a Barcelona i varen ser construïdes a l'àntic Palau de Maldà.

 

EL PALAU DEL BARÓ DE MALDÀ

Rafael d'Amat i de Cortada, conegut com el Baró de Maldà, va néixer a Barcelona al 1746 i va viure al Palau de Maldà. A l'edat de 23 anys va començar aescriure un dietari que es coneixeria com "Calaix de Sastre", en el qual anotà al llarg de 50 anys, i més de 70 volums, totes les seves activitats socials: balls, recepcions, tertúlies i aconteixements de tot tipus, dignes de destacar de la Barcelona de la segona meitat del segle XVIII, deixant-nos un interessant llegat, gràcies al qual hem pogut conèixer com era la vida diària d'aquella Barcelona.

A l'igual que recorrent les seves pàgines, ens podem sentir convidats a mirar pel pany del temps les costums barcelonines de fa tres segles, passejar pel seu Palau, al lloc que ocupaven els antics jardins, transformats des del 1943 en "Les Galeries Maldà" és una oportunitat única de trobar-se amb el millor i més emblemàtic comerç de Barcelona.

 
Barna Centre Fundació Barcelona Comerç Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
© Les Galeries Maldà, 2018. Tots els drets reservats   |  Nota Legal   |  Mapa de la Web   |  Contactar   |  RSS