Cercar
Galeries Maldà
Contacte
Portaferrisa, 22
08002, Barcelona
info@galeriesmalda.cat
www.galeriesmalda.cat

ZONA PRIVADA

Zona Privada
Recuperar Contrasenya

ELS NOSTRES SOCIS

NOTA LEGAL

INFORMACIÓ LEGAL

Aquesta plana Web, preparada amb una finalitat merament informativa, és propietat de Les Galeries Maldà, en endavant Galeries Maldà.

El seu contingut està protegit per la legislació vigent de propietat intel·lectual, quedant expressament prohibida la seva reproducció (total o parcial), copia o emmagatzemada sense autorització expressa i per escrit de Galeries Maldà.

Galeries Maldà no assumeix responsabilitat alguna derivada de la informació d’aquesta Web, i es reserva el dret exclusiu de modificar i/o suprimir al seu arbitri i sense avis previ la informació continguda en ella.

Les Galeries Maldà: CIF G-58894585.

 

POLÍTICA DE PRIVADESA

Galeries Maldà informa als seus usuaris que les dades personals que ens proporcionen formaran part d'un fitxer informatitzat que ha estat creat i mantingut sota la responsabilitat Galeries Maldà domiciliat en Portaferrisa, 22, 08002 Barcelona.

L'única finalitat d'aquest fitxer és la tramitació de la informació que sol·liciti l'usuari.

Per a donar compliment amb l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades única i exclusivament per Galeries Maldà, amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis.

A l'acceptar les presents condicions de política de privadesa, manifesto així mateix que he estat informat/da de les mateixes i que em comprometo al seu sencer compliment durant la meva visita a aquesta plana web.

 
Barna Centre Fundació Barcelona Comerç Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
© Les Galeries Maldà, 2018. Tots els drets reservats   |  Nota Legal   |  Mapa de la Web   |  Contactar   |  RSS